Lokschildjes

Een Lokschild, erg mooi om te hebben, maar de originele zijn erg duur om te kopen.

Wij kunnen echter een mooi alternatief leveren voor thuis, met de naam van je eigen keuze! Voor een fractie van de prijs van de originele.

In samenwerking met NProject.org kwamen we op het idee om lokschildjes te laten maken met onze laser. Het principe is simpel, je snijdt met een laserstraal vormen uit bijvoorbeeld hout of kunststof op de macro millimeter nauwkeurig.

Allereerst ben je het bouwpakketje nodig wat je bij ons kunt bestellen. Je kiest zelf de naam die je erop wilt hebben.

Daarna moet je nog aangeven of de letters van de westduitse spoorwegen zijn (DB) of van de voormalige Oostduitse spoorwegen (DR). Deze informatie is nodig om het juiste lettertype te kiezen voor je modelbouw kitje. Als je niets aangeeft wordt het westduitse (meest gangbare) lettertype gekozen. 

Na (ongeveer) een week krijg je een bouwpakket van hout in huis. Een onderplankje en een bovenplaat met de letters die erop moeten komen.  Het bouwen kost je (zonder droogtijd) ongeveer 10 minuten tot een half uur.

Wat kost het? Je betaald je €7,50 euro voor een 22cm lang bordje, €8,50 voor een 27cm lang bordje, €10 euro voor een 33cm lang bordje en €12,50 voor een 37cm lang bordje.

De lengte is afhankelijk van de lengte van de tekst die je erop wilt hebben en is dus altijd op nacalculatie. De aangegeven lengtes zijn de meest gebruikte lengtes die ook in het echt zijn gebruikt en de prijzen zijn excl. verzending. 

Voor een complete bouwbeschrijving van deze schildjes verwijzen wij u graag naar: https://www.nproject.org/nl/algemene-tips/maak-je-eigen-lokschilden-lokschilder/ en we zien uw bestelling graag tegemoet.