Hoe levert u uw bestanden aan?

Wij leggen u hier uit hoe het printen van uw decals werkt en hoe u uw bestanden aan ons moet aanleveren voor het beste resultaat. 

Hoe levert u de prints aan voor onze printers? Om dit duidelijk te maken hebben we een uitleg geplaatst op: https://www.decalwinkel.nl/images/uitleg.pdf  Wij verzoeken u deze korte handleiding GOED te lezen om eventuele problemen zoveel mogelijk te voorkomen. 

Deze producten bieden we aan in een “alleen printservice”. Dat betekent dat we uw aangeleverde bestanden rechtstreeks printen. We tekenen / herschalen / opmaken dus niets aan het door u aangeleverde materiaal. 

Om het “waarom” duidelijker te maken stellen we één van onze “wit printers” aan u voor:

Niets bijzonders toch? Ja en nee… laten we eens kijken wat erin zit. Net zoals een andere kleurenprinter zitten er vier toner potten in. Maar kijk nog eens goed….

U ziet een Cyaan (blauw), Geel en Magenta tonerpot en… helemaal aan het eind… de witte toner!

Wacht even, kijk nog eens..mis je niet iets? Klopt, er zit geen zwarte toner in! De zwarte toner is dus verwisseld voor een witte tonerpot.

U kunt met die combinaties dan printen op doorzichtig decal papier, of op wit decal papier (die heeft dus een witte achtergrond gelijk een wit vel papier als achtergrond)

Dit betekent dus dat u een aantal keuzes hebt:

  • U kunt een witte print laten maken (alleen witte afbeeldingen of letters) op een doorzichtige decal ondergrond.
  • U kunt een full color print laten maken waar ook zwart in kan zitten (dus nergens wit) op een doorzichtige decal ondergrond. 
  • U kunt een full color print laten maken waar ook zwart in kan zitten (dus nergens wit) op een witte decal ondergrond. 
  • U kunt ook nog een full color print laten maken waar ook zwart in kan zitten + wit op een transparante decal ondergrond. 

In de praktijk werkt dit super voor bijvoorbeeld (witte) logo’s, nummers voor wagons, locomotieven, nummerborden voor auto’s, typenummers voor vliegtuigen, witte teksten voor op kaarsen etc etc etc etc.

Hoe levert u de prints aan voor onze printers? Om dit duidelijk te maken hebben we een uitleg geplaatst op: https://www.decalwinkel.nl/images/uitleg.pdf  Wij verzoeken u deze korte handleiding GOED te lezen om eventuele problemen zoveel mogelijk te voorkomen. 

Deze producten bieden we aan in een “alleen print service”. Dat betekent dat we uw aangeleverde bestanden rechtstreeks printen en GEEN opmaak kunnen aanbieden. We tekenen / herschalen / opmaken dus niets aan het door u aangeleverde materiaal. Als u uw bestand niet printklaar aanlevert, maar wel voldoende om met een KLEINE ingreep (d.w.z. binnen 15 minuten) printklaar te maken, voeren we dat voor u uit tegen de meerprijs van Euro 7.50 die u dan op uw factuur zult aantreffen.